Киелини: Кристиано неведнъж е разбивал мечтите ми


Киелини: Кристиано неведнъж е разбивал мечтите ми
Снимка: Guliver/GettyImages

1900 0

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини направи интересно изказване относно голямата звезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо. Италианецът сподели, че голмайсторът на Серия А неведнъж е разбивал мечтите му, но сега, когато са в един отбор, "тези мечти" могат да се превърнат в реалност - визирайки Шампионска лига.

"Кристиано вкара много пъти срещу нас, много, много. Често е разбивал мечтите ми. Мисля си за Кардиф, но също така и за Мадрид и Торино. Преди Шампионска лига беше мечта за нас, но сега е реална цел, защото Кристиано е най-добрият футболист в света", сподели Киелини пред "BBC".

Киелини добави още, че именно Роналдо може да направи разликата спрямо предишните сезони, като добави: "Бях любопитен да го видя на терена, но също така и извън него. Работата му във фитнеса и концентрацията му са нещата, които искам да заимствам от него."

Междувременно звездата на шведския футбол Златан Ибрахимович нападна Кристиано Роналдо заради трансфера му в тима на "старата госпожа". Вижте какво каза Ибра в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички