Кавани може и да се завърне в Наполи, но няма да е зимата


Кавани може и да се завърне в Наполи, но няма да е зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1034 0

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис не изключи възможността да се завърне Единсон Кавани в клуба. Той обаче разкри, че не възнамерява да купува нови играчи през януарския трансферен прозорец.

За сметка на това обаче неаполитанците планират да привлекат голямо име през лятото" Няма да купуваме никого през януари. Но през юни ще направим голям трансфер. Кавани? Ако вече не иска да бъде в Париж, отгчен е и реши да получава по-малко, ще го приемем с отворени обятия“, каза Де Лаурентис.

По-рано се появи информация, че уругваецът не е много дооволен в парижкия клуб. Кавани е разочарован от ролята си напоследък, но това не се случва за първи път в кариерата му в ПСЖ. По времето на Златан Ибрахимович бившият ас на Наполи трябваше да играе на лявото крило, въпреки че очевидно не се чувстваше комфортно в тази роля. Сега, при наличието на Неймар и Мбапе, неговата роля отново е второстепенна, като този път чашата изглежда е преляла. Повече подробности за порблемите му в ПСЖ - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички