Каляри без Десподов взе точка на Торино в мач с 3 червени картона


Каляри без Десподов взе точка на Торино в мач с 3 червени картона
Снимка: Getty Images/Guliver

1215 0

Торино и Каляри завършиха наравно 1:1 в мач от 32-ия кръг на Серия А. Точен за "биковете" беше Симоне Дзадза, а за гостите от Сардиния - Леонардо Паволети. В класирането торинци са на седма позиция, а съперникът им днес - на 11-а. За Торино не игра голямата им звезда Андреа Белоти, а Кирил Десподов беше резерва за Каляри и така и не влезе в игра.

През първото полувреме нямаше особено интригуващи моменти, като Каляри успя да отправи само един точен удар към вратата на противника, а домакините - с един повече. "Биковете" откриха резултата в 52' чрез Симоне Дзадза, който засече подаване в наказателното поле и стреля ниско по тревата, правейки вратаря безпомощен. 21 минути след това нападателят получи червен картон за реплика към съдията и остави отбора си с човек по-малко.

Много скоро след това Каляри успя да се възползва от объркването след изгонването за домакините и изравни. В 75' Леонардо Паволети беше изпуснат в наказателното поле и засече центриране с глава за 1:1. Реферът на срещата се съмняваше дали не е имало засада при попадението и използва ВАР, след което го зачете. Седем минути по-късно обаче и Каляри остана с човек по-малко, след като Пелегрини си изкара втори жълт картон за грубо влизане.

Дълбоко в добавеното време втори жълт картон на Николо Барела остави гостите в състав от 9 човека на терена. Малко след това от свободния удар Торино можеше да стигне до успеха, но Краньо се намеси по невероятен начин и съхрани точката за сардинци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички