Интер с пореден злополучен мач


Интер с пореден злополучен мач
Снимка: Getty Images/Gulliver

975 0

Интер записа четвърто поредно равенство, като този път не успя да победи Кротоне в мач от италианското първенство. Големият отсъстващ в състава на Интер бе звездата Мауро Икардо, който е контузен. Неговият заместник Едер обаче отбеляза в 23', но през второто полувреме Кротоне изравни.

Първото по-опасно положение в срещата бе за домакините. Вечино опита удар, но топката мина близо над напречната греда. В 23' "нерадзурите" стигнаха до гол, Едер засече с глава центриране от ъглов удар и отбеляза за 1:0. В 34' Мартела пробва далечен изстрел, но опитът му бе блокиран от защитник на Интер. Въпреки че нямаха толкова голямо предимство в играта домакините се оттеглиха на почивката с гол преднината. 

През второто полувреме гостите продължиха с напористата си игра и в 60' Берберис стигна до подаване в наакзателното поле и израни резултата. В 64' Едер насочи добре топката, но стражът на Кротоне изби. В 77' Трота изненада вратаря на Интер с удар, но за негов късмет той мина встрани от дясната греда. До края Интер опита да пресира, но така и не стигна до ново попадение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички