Интер опитва да сплаши Икарди с 2 години извън терените

Войната между Интер и Мауро Икарди продължава с пълна сила. Както вече стана ясно, Антонио Конте няма никакво намерение да разчита на нападателя, но въпреки това не успяват да договорят раздялата.

Според медиите в Италия от клуба са предупредили играча, че няма да влезе в игра през следващите две години, ако не се съгласи на трансфер. Именно толкова време остава от договора му. Аржентинецът вече е отклонил няколко оферти за трансфер, което никак не се е харесало на босовете на клуба. Още от зимата двете страни имат сериозни разминавания, когато поиска по-висока заплата и му бе отнета капитанската лента. 

Икарди заплаши Интер: Ще остана още две години!

Нападателят на Интер Мауро Икарди е гневен от решението на клуба да го остави да тренира сам в Милано и се закани, че дори и да стои на скамейк...

Няколко пъти пък се появи информация, че от щаба на Икарди обмислят да съдят Интер за тормоз на работното място. Аржентинският нападател ще се опита да се позове на т. нар. „мобинг” или с други думи тормоз от група хора спрямо един човек на работното място. Икарди ще посочи няколко случаи, сред които са отнемането на капитанската му лента, липса на позвъняване за мача срещу Лацио на 31 март, когато той не игра, изолация в съблекалнята на отбора и конфронтации, довели до провала на преговорите за нов договор.

За "нерадзурите" обаче не би било трудно да оборят подобни обвинения, като продължат да водят Икарди като част от първия отбор, макар и той никога да не попада в групите за мачовете. Междувременно стана ясно, че от Интер може и да се откажат от желанието си да привлекат Лукаку - ето защо.

 

Още по темата

Please select answer!