Инсиние ще пропусне мач на Наполи за първи път от над година


Инсиние ще пропусне мач на Наполи за първи път от над година
Снимка: Getty Images/Guliver

1447 0

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние ще пропусне заключителния мач от груповия етап от Шампионска лига с Фейенорд в сряда, съобщи Sport Mediaset. 26-годишният футболист вчера не е тренирал със съотборниците и шансовете да излезе срещу Фейенорд на практика са нулеви.

Инсиние получи мускулна травма по време на мача с Ювентус в петък и бе заменен в 76-ата минута. Треньорът на неаполитанския тим Маурицио Сари няма никакво намерение да рискува със здравето на възпитаника си и той няма да бъде и сред резервите за мача в Холандия.

Така той ще пропусне мач на Наполи за първи от повече от година - за последно не игра на 23 октомври 2016 г., след което направи серия от 60 поредни двубои в Серия А, Шампионската лига и Купата на Италия. Междувременно стана ясно, че Наполи ще имат сериозна агитка в Ротердам. Gazzetta dello Sport съобщи, че всичките 1200 билета за италиански фенове са продадени, въпреки оплакванията от високата цена - 56 евро. Очаква се Инсиние да се завърне на терена на 10 декември, когато Наполи посреща Фиорентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички