Икарди все пак ще преподпише с Интер


Икарди все пак ще преподпише с Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

824 0

Въпросителните около бъдещето на нападателя на Интер Мауро Икради започва да падат. Въпреки че бе считан за почти сигурен напускащ, то жена му Уанда Нара, която е и него агент, успокои феновете на "нерадзурите".

"Бъдете спокойни, ще продължим договора. Между нас и клуба няма никакви проблеми. Интер иска да задържи Икарди, а той самият - да остане”, коментира Нара пред Canale 5. Вчера тя е имала среща с ръководството на гранда от Милано и изглежда, че двете страни на практика вече са се разбрали.

Само преди няколко седмици тя самата разкри, че трудно двете страни биха се договорили за ново споразумение. Изглежда обаче, че нещата бързо са претърпели обрат. Голямата звезда на Интер дори бе със сериозна сума заради закъснение за тренировка. Аржентинският нападател е трябвало да извади от джоба си 100 000 евро, тъй като е изпуснал началото на първата тренировка на своя тим след зимната пауза.

Името на Икарди иначе е свързвано и с преминаване в Реал Мадрид, но според испанските медии "белия балет" няма да привлича повече нови. Ето и повече подробности

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички