Икарди се завърна и прати Интер дълбоко в топ 4, римските грандове се издъниха


Икарди се завърна и прати Интер дълбоко в топ 4, римските грандове се издъниха
Снимка: Guliver/GettyImages

1012 0

Интер най-накрая върна Мауро Икарди в състава си, а вече бившият капитан на "нерадзурите" се отчете с гол и асистенция при категоричният успех на гранда с 4:0 в гостуването на Дженоа. Домакините имаха само 3 загуби до момента през сезона у дома, но Интер не остави никакво съмнение кой е по-добрият отбор.

Гаглиардини реализира първия и последния гол за гостите, докато Мауро Икарди се разписа от дузпа в 40', а в 54' даде асистенция за попадението на Иван Перишич - 0:4 за "нерадзурите", които се отдалечиха напред в битката за място в топ 4. Възпитаниците на Лучано Спалети вече са с 56 точки - 4 пред Милан и 8 пред Лацио. 

Римските "орли" имаха златен шанс, с който да доближат грандовете от Милано, но се изложиха в гостуването на СПАЛ и загубиха с 1:0 в гостуването си на скромния тим. Гостите изпуснаха доста положения, и по този начи остават на 4 точки зад Милан, но успокоението за отбора е, че столичани са и с мач по-малко в сравнение с "росонерите".

Подобна е и съдбата на Рома, който отново не успя да победи като домакин, стигайки до 2:2 срещу Фиорентина. "Вълците" на два пъти изоставаха в резултата и, въпреки че успяха бързо да изравнят в 14' и 57', така и не стигнаха до успеха. Така и те са с 48 точки - толкова, колкото имат Лацио, Аталанта и Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички