Игуаин да донесе Шампионска лига на Юве? Няма шанс


Игуаин да донесе Шампионска лига на Юве? Няма шанс

1507 0

Гонсало Игуаин сменя Наполи с Ювентус и изглежда най-накрая ще изпълни голямата си мечта да спечели титлата в Серия А (или поне ще бъде в най-добрия отбор с най-големите шансове да го направи).

ЗА ПОСЛЕДНО: "ГОН-СА-ЛО ИГУАИН" ОТ ВЕЛИКИЯ ДИКТОР НА НАПОЛИ (ВИДЕО)

И докато Игуаин иска титлата, то тя за Ювентус вече не е достатъчна, след като тимът се пренасити откъм домашни успехи и преследва шесто поредно Скудето. Ювентус се жертва с трансфера на Пол Погба, но подсилва редиците си по най-добрия начин, защото отново иска да играе финал в Шампионска лига и мечтае за европейска слава.

ЗА ИГУАИН Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СТЪПВА В НЕАПОЛ

Само че Игуаин ли е най-подходящият човек, който да осигури въпросните триумфи на Ювентус над грандовете в Европа? Питайте Лионел Меси. Грубо казано, Меси изведе Аржентина до три финала през последните три години - Мондиал 2014 и Копа Америка 2015 и 2016, а Игуаин изпусна чисти положения и в трите, с което закопа отбора си.

ИГУАИН ПАК ПРОВАЛИ АРЖЕНТИНА, НО МЕСИ ОБИРА ПЕРШКИРА

Три фрапантни пропуска в трите най-важни финала в модерната история на Аржентина. Юве, май сте се объркали, този човек изглежда имунизиран към голове в битки за титли...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички