Ибрахимович подлуди феновете на Милан: Ще се видим скоро в Италия


Ибрахимович подлуди феновете на Милан: Ще се видим скоро в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

3064 0

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович подсили слуховете, че ще се завърне в Милан, като коментира бъдещия си клуб и неговите амбиции. Шведската легенда заяви недвусмислено "ще се видим скоро в Италия".

"Ще се присъединя към отбор, който трябва отново да побеждава, който трябва да обнови своята история и търси предизвикателства. Само тогава ще мога да намеря необходимата мотивация, за да ви удивлявам отново. Работата не е само в избора на отбора, има и други фактори. Също така трябва да се вземат предвид интересите на моето семейство. Ще се видим скоро в Италия", заяви 38-годишният Ибрахимович.

Шведът вече носи фланелката на "росонерите" в периода 2010 - 2012 г. Неговото споразумение с ЛА Галакси изтича в края на годината. Вече се появиха информации, че Милан ще анонсира подписването с ветерана на 15 декември, когато клубът ще отбележи своята 120-годишнина, а привличането на Ибрахимович ще бъде подарък за феновете. 

Междувременно Ибрахимович изуми с отговора си до колко години смята, че може да поддържа формата си (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички