Халф на Ювентус аут за един месец


Халф на Ювентус аут за един месец
Снимка: Gulliver/GettyImages

1111 0

Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич е получил контузия на четириглавия мускул на дясното бедро, съобщи клубният сайт на „бианконерите“.

Националът на Босна и Херцоговина е получил травмата по време на загрявката преди срещата с Олимпиакос от Шампионска лига (2:0), в която халфът впоследствие не взе участие.

Босненецът няма да играе минимум три седмици, което означава, че ще пропусне срещите с Аталанта и Лацио от Серия А, както и решаващите световни квалификации с Белгия и Естония. Има вероятност Пянич да не бъде готов и за следващия двубой на Ювентус от Шампионска лига с отбора на Спортинг Лисабон.

„Миралем Пянич претърпя медицински прегледи тази сутрин, които показаха наличието на разтежение на квадрицепса на дясното бедро, което бе получено по време на загрявката преди мача с Олимпиакос от Шампионска лига. Първоначалните прегледи показват, че травмата е от 1-2 степен, но футболистът ще премине допълнителни медицински тестове, за да бъде определено с точност нужното време за възстановяване“, съобщават от Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички