Гатузо: Напускам Милан, няма да търся пари


Гатузо: Напускам Милан, няма да търся пари
Снимка: Getty Images/Guliver

2773 0

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо обяви, че напуска своя пост. Легендата на "росонерите" не успя да ги класира за участие в Шампионска лига и тимът ще трябва да се задоволи с Лига Европа през следващия сезон.

"Не беше лесно да реша да напусна Милан. Но трябваше да взема това решение. Не е имало определен момент, в който това решение е узряло. Това е вследствие на всичките 18 месеца като треньор на тима, който никога за мен няма да бъде като другите", заяви специалистът.

"Живях тези месеци с огромна страст, незабравимо време беше. Това е тежко решение, но претеглено. Дали съм отказал парите за оставащите две години от договора ми? Да, защото историята на моите отношения с Милан никога не са се основавали на пари", допълни Гатузо.

От момента на своето назначение (27.11.2017 г.) Гатузо е спечелил с Милан средно по 1,81 точки на мач в Серия А. За този период повече от Милан в този период са спечелили само Ювентус (2,44 т.) и Наполи (2,13 т.). Вчера той направи шокиращо разкритие за престоя си начело на Милан. Вижте какво е то в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички