Джиджи Буфон преминава медицински тестове в Ювентус (ВИДЕО+СНИМКИ)


Джиджи Буфон преминава медицински тестове в Ювентус (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

2790 0

Италианската футболна легенда Джанлуиджи Буфон е на път да се завърне в бившия си клуб Ювентус. Вратарят пристигна в Торино, за да премине медицински тестове, преди да бъде официално представен като играч на "бианконерите".

В официалния си Туитър профил Ювентус публикува няколко поред снимки и видеа, свързани с пристигането на Буфон за медицинските прегледи, а италианската звезда бе посрещната от десетки фенове, които искаха да се докоснат до него.

Както е известно, Буфон напусна Юве през миналия сезон, за да се присъедини към френския шампион Пари Сен Жермен, но там италианецът се задържа само една година. Така той отново ще се завърне при "зебрите" със свободен трансфер, като се очаква това да бъде последният му сезон в неговата знакова кариера, а след това да остане в клуба на ръководен пост.

Така новоназначеният мениджър на "бианконерите" Маурицио Сари ще може да разчита на качество и опит на вратата. Междувременно Челси след 6-часови преговори договори заместника на Сари на "Стамфорд Бридж" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички