Дъглас Коста: Юве има най-голям шанс да спечели Шампионска лига


Дъглас Коста: Юве има най-голям шанс да спечели Шампионска лига
Снимка: Getty Images/ Guliver

1151 0

Новото попълнение на Ювентус Дъглас Коста заяви, че се надява да спечели всички възможни трофеи, докато носи екипа на „бианконерите“ Нападателят се присъедини към „Старата госпожа“ под наем от Байерн Мюнхен с опцията Юве да закупи правата му за 40 мнл. евро след една година.

"Аз съм тук, за да спечеля всичко, включително и Шампионска лига. Започвам да се движа със същите темпове на моите съотборници. Чувствам се много добре, но знам, че трябва да достигна нивото на останалите", коментира 26-годишният футболист.

"Защо Ювентус? За три години те играха два финала в Шампионска лига. Юве е отбор с невероятно желание и с най-голям шанс да спечели надпреварата през тази кампания. Искам да вляза в историята на този клуб. Впечатлен съм от качеството на игра в отбора. Искам да добавя моята креативност, да трупам опит, както и да опозная италианския футбол.

Масимилиано Алегри е треньор, който говори много и има невероятен опит. Той познава моя потенциал и усещам увереността му. Имам положителни чувства, мисля, че мога да направя много с този треньор и с този отбор", допълва новото попълнение на "Старата госпожа".

През изминалата кампания с екипа на баварците бразилецът записа на сметката си 14 гола и 27 асистенции в общо 77 срещи за шампиона на Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички