Дузпа измъкна Милан от провал в мач с два червени картона (ВИДЕО)


Дузпа измъкна Милан от провал в мач с два червени картона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1390 0

7-кратният шампион на Европа Милан постигна втора поредна победа в Серия А, която отново се оказа изстрадана за "росонерите". Грандът от Милано спечели с минималното 0:1 като гост на Верона в мач от третия кръг на италианското първенство. 

Единственият гол в срещата бе отбелязан от Кшищоф Пьонтек в 68-ата минута от дузпа. Гостите имаха предимството да играят с човек повече на терена в продължение на 70 минути, след като още в 21-ата минута Мариуш Степински бе изгонен с директен червен картон.

Милан "върна жеста" на своя опонент, но едва в четвъртата минута на добавеното време, когато Давиде Калабрия също видя червения цвят на съдийския картон. По този начин "росонерите" записаха втора победа от началото на сезона след победата над Бреша с 1:0 в миналия кръг, но остават на седмо място заради поражението от Удинезе в първия мач.

За Верона това бе първа загуба през сезона, като остава с четири точки в актива си. Последният мач от третия кръг в Серия А е в понеделник вечер между отборите на Торино и Лече от 21:45 часа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички