Донарума може и да остане в Милан, подновяват преговорите


Донарума може и да остане в Милан, подновяват преговорите
Снимка: Guliver/GettyImages

1142 0

Сагата около Джанлуиджи Донарума може да претърпи обрат и все пак да остане в Милан. Бъдещето му породи големи полемики, след като отказа да поднови договора си с "росонерите", а феновете на тима настръгнаха срещу него и дори го прекръстиха на "ДОЛАРума".

Сегашният контракт на 18-годишния вратар изтича през следващата лято, а интерес към него имат редица европейски грандове.  В последните дни изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне се е опитал да стопи ледовете и Донарума е започнал да обмисля офертата. 

Синиша Михайлович, който даде дебют на Донарума в Милан, когато бе треньор на тима, също коментира и темата и посъветва Донарума да остане в италианския тим.

"Джиджио е много добър вратар и ме е грижа за него, но той все още е 18-годишен и има много да учи и да се развива. За него ще е по-добре да продължи развитието си в клуб, където е обичан и където ще получи възможности да върви нагоре. Разбирам и Райола, който върши добре работата си и докарва добри пари на клиентите си. Смятам, че Донарума няма за къде да бърза. Той има още 20 години професионална кариера пред себе си", каза Михайлович.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички