Доказателството, че Роналдо е сменен заради контузия? (ВИДЕО)


Доказателството, че Роналдо е сменен заради контузия? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4516 0

Вторият пореден мач, в който Кристиано Роналдо беше заменен през второто полувреме, предизвика много коментари и най-вече критики към футболиста. Както е известно, той напусна стадиона и дори не изчака края на срещата, а това вбеси много от феновете на Ювентус. Междувременно, победният гол срещу Милан беше отбелязан от Пауло Дибала, който се появи на мястото на португалеца, а в това доведе до коментари, че Роналдо изобщо няма място в състава на Ювентус. 

Оказва се обаче, че португалецът има травма в коляното, която го притеснява напоследък. Това сподели старши треньорът на "старата госпожа" Маурицио Сари, който поздрави голямата звезда за това, че изобщо е успял да се появи на терена (какво още каза Сари за Роналдо четете в тази статия). 

В същото време се появиха кадри, че самият Роналдо е поискал смяната. Камерите са уловили момента, в който Кристиано е поискал да бъде сменен заради проблемите с травмата. Ето и въпросното видео: 

Много хора обаче се усъмниха в автентичността на показаното видео, но е факт, че през последните седмици Роналдо не е в оптимална форма и е напълно възможно представянето му да се дължи на контузията, която го мъчи. Рядко обаче той говори за физическите си проблеми, като дори на Световното през 2014 година игра с разтежение на менискус в коляното, което наложи операция след края на турнира. Междувременно обаче стана ясно, че действията на Роналдо при смяната могат да му костват много сериозно наказание (подробности четете в този материал на Sportlive.bg)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички