Дибала преди двубоя с Наполи: Гатузо е луд, но много ми помогна


Дибала преди двубоя с Наполи: Гатузо е луд, но много ми помогна
Снимка: Getty Images/Guliver

3247 0

Една от звездите на Ювентус - Пауло Дибала, сподели какво мисли за Дженаро Гатузо - треньорът на Наполи. "Старата госпожа" ще се изправи срещу изпадналите в криза неаполитанци на 26 януари от 21,45 часа в Неапол. Дибала и легендата на Милан работиха заедно в Палермо през 2013 година.

"Гатузо е луд, но луд в добрия смисъл на думата. В Палермо той много ми помогна, дори да беше в кратък период от време. (Тук се има предвид, че Гатузо беше уволнен след само 6 мача начело на Палермо, който тогава беше в Серия Б). Имам много добри спомени с него. Някои от тях не са най-приятните, но той е такъв човек. Истината е, че ми беше много приятно да работя с него", коментира аржентинецът, цитиран от "Tuttosport".

Ювентус е лидер в Серия А, а Дибала вкара 5 гола и направи 7 асистенции в 18-те си мача през сезона дотук. Наполи пък има 4 загуби в последните си 5 мача и това изпрати тима чак на 11-ото място в таблицата в Серия А. Заговори се, че Гатузо ще бъде уволнен, още преди да е направил 2 месеца в Неапол. А с кой изненадващ треньор смята да го замени президентът Аурелио де Лаурентис вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички