Дибала: Взех правилното решение, като останах в Юве


Дибала: Взех правилното решение, като останах в Юве
Снимка: Getty Images/Guliver

1531 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала смята, че е взел правилното решение през лятото, като е останал в торинския клуб. Според аржентинеца изборът да остане в Ювентус му е помогнал да подобри представянето си на терена. Дибала бе свързван с транасфер в Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Пари Сен Жермен през лятото, но отхвърли всички оферти, оставайки в Торино.

Той се отново се превърна във важна фигура за тима през този сезон, отбелязвайки някои важни попадения. 26-годишният офанзиван играч отбеляза гол във втори пореден мач в Серия А, разписвайки се след подаване от Гонсало Игуаин при победата с 3:1 срещу Аталанта във вчерашния ден. „Мога да се разбирам с Игуаин само с поглед. Ние сме страхотен дует. Надявам се да видя Кристиано Роналдо на 100% отново“ заяви Дибала след срещата.

„Знам, че много неща се промениха от миналата година, но ми помага фактът, че играя по-напред. Решението да остана в отбора ми се отплаща. Треньорът ми помага, старая се да се раздавам на максимум, а съотборниците ми ме подкрепят в по-тежките времена“ каза още Дибала. А вижте какво каза треньорът на Дибала по адрес на Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички