Де Лихт: Роналдо не повлия на избора ми


Де Лихт: Роналдо не повлия на избора ми
Снимка: Getty Images/Gulliver

2360 0

Матайс Де Лихт официално бе представен като ново попълнение на Ювентус. 19-годишният централен защитник грабна вниманието на редица европейски грандове след впечатляващия сезон, който направи за Аякс. В крайна сметка той избра да продължи кариерата си в италианския шампион. Но, според думите му, Кристиано Роналдо не е имал никакво влияние върху избора му.

Припомняме, че преди малко повече от месец португалската суперзвезда "покани" холандеца да се присъедини към "старата госпожа". Това се случи след мача между "мореплавателите" и "лалетата" по време на Лигата на нациите. Смяташе се, че именно това е една от причините за решението на Де Лихт.

"След финала на Лигата на нациите аз вече бях сигурен, че искам да се присъединя към Ювентус. Това, че Кристиано ме покани бе голям комплимент, но не оказа абсолютно никакво влияние. Дойдох тук, защото Италия е една от най-традиционните страни за защитниците. Има четири състезания, а ние искаме да спечелим всички. Това е манталитетът на Ювентус" - заяви бранителят.

За "старата госпожа" предстоят приятелски срещи, част от турнира Международна купа на шампионите. Първият сблъсък е срещу Тотнъм, като след това "бианконерите" ще се изправят срещу Интер и Атлетико Мадрид. А кой български футболист, неотдавна, направи за смях Матайс Де Лихт - вижте видеото в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички