Де Лихт: Не съжалявам, че избрах Ювентус


Де Лихт: Не съжалявам, че избрах Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1605 0

Бранителят на Ювентус Матайс Де Лихт отговори на вчерашните коментари от бившия холандски нападател Патрик Клуйверт. Вчера Клуйверт каза, че младият холандски бранител съжалява, че е избрал Ювентус пред Барселона. Де Лихт не е играл в само три двубоя в Серия А от началото на сезона, но отнесе доста критики след равенството на „старата госпожа“ с Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Въпреки това, 20-годишният защитник е доволен от живота в Италия.

“Не съжалявам, че преминах в Ювентус. Всички говорят и пишат много неща. Ако човек като Клуйверт каже нещо такова, може да звучи като истина, но това са предположения“ каза Де Лихт. „От своя страна, холандският голаджия заяви: „Не съм го убеждавал лично да се присъедини към Барселона. Разказах му единствено за позитивните аспекти на Барселона като клуб и като град. В случая говорим за страхотен бранител и в крайна сметка той направи своя избор. Мисля, че малко съжалява вече, но това е реалността.“

Матайс Де Лихт отказа възможността да последва сънародника си Френки Де Йонг в Барселона през лятото. 20-годишният бранител премина в Ювентус и записа 12 мача за „старата госпожа“ след трансфера си за близо 70 милиона паунда. А каква ще бъде съдбата на един от съотборниците на Де Лихт в Ювентус, вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички