Даниеле Де Роси е готов да обяви бъдещето си

В края на вече изминалия сезон 2018/2019 Рома и Даниеле Де Роси обявиха, че пътищата им се разделят. Клубът не пожела да предложи нов договор на своя капитан, който бе готов драстично да намали заплатата си, за да остане, но така и не се стигна до "стискане на ръцете".

В медиите се появиха множество възможни дестинации за световния шампион от 2006 година. Изглежда обаче той ще остане верен на своя любим Рома и няма да играе в друг клуб, като ще обяви края на кариерата си.

Италиански гранд готов да приюти изгонения Даниеле Де Роси

В края на изминалия сезон в Серия А стана ясно, че пътищата на Даниеле Де Роси и Рома се разделят. След 17 години в клуба халфът напуска "Стадио ...

За това информира днес "Calciomercato", като след 18 години в отбора, Де Роси няма да приема офертите от САЩ и Италия и ще сложи край на кариерата си. Той планира да започне треньорски курсове.

След като Де Роси не поднови договора си с Рома, играчът бе подкрепен от своя "брат" на терена и в живота Франческо Тоти. Бившият №10 на "вълците" обвини ръководството на тима за това, че е прекратило кариерите и на двамата. Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!