Буфон сподели какво му е казал Роналдо след знаменитата ножица


Буфон сподели какво му е казал Роналдо след знаменитата ножица
Снимка: Getty Images/Gulliver

6282 0

Един от най-паметните голове в Шампионска лига за последните години несъмнено бе брилянтната задна ножица на Кристиано Роналдо срещу Ювентус на четвъртфиналната фаза от сезон 2017/18. Тогава той бе аплодиран от всички фенове на "старата госпожа".

Голът бе признат и от най-потърпевшия - легендарният страж Джанлуиджи Буфон, който изгледа отблизо и безпомощно изпълнението на португалеца. След трансфера на CR7 преди над година и завръщането от този сезон на Буфон при "бианконерите" - двамата се състезават за един клуб. А 41-годишният вратар признава какво са си казали двете суперзвезди след онзи миг на магия от Роналдо.

"Аз го попитах - Кристиано, на колко години си? А той ми отвърна: "Не е зле за 33-годишен, а?" След което двамата се засмяхме заедно" - разкри италианецът. Буфон допълни, че се радва за възможността да играе редом до Роналдо в края на кариерата си и че португалецът несъмнено е сред най-добрите.

А защо Джанлуиджи Буфон е благодарен на живота, заради това, че не е спечелил трофея от Шампионска лига през своята богата кариера - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички