Бонучи разкри защо не е искал Атлетико на финала


Бонучи разкри защо не е искал Атлетико на финала
Снимка: Guliver/GettyImages

1502 0

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи призна, че е „щастлив” от факта, че Юве ще играе срещу Реал Мадрид във финала на Шампионска лига.

"Между Атлетико и Реал, аз съм щастлив, че ще се изправим срещу играчите на Зинедин Зидан. Атлети щяха да играят по отбранително. Все пак не бива да забравяме, че Реал е съставен от шампиони, така че трябва да мислим много добре с главите си, за да спечелим финала", смята опитният халф.

"Ние сме силни и имаме опит във всяка област. Треньорът ни кара да играем по начин, по който всеки носи отговорност - от атака до полузащита. Седмиците, които ни предстоят могат да ни консолидират на световно ниво", заяви италианецът.

"Всеки един от нас работи не само за отбора, но и за клуба. Ще се стремим максимално. Трябва да се освободим от всякакви проблеми и да поддържаме нашият ентусиазъм и желание, за да извървим пътя и да занесем всичко у дома.

"Искаме да потвърдим Скудето, да се съсредоточим върху Купата на Италия, а после да отидем в Кардиф и да донесем в Торино трофея от Шампионска лига", заключи Бонучи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички