Блокираха най-големия трансфер в последния ден на летния пазар във Висшата лига


Блокираха най-големия трансфер в последния ден на летния пазар във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

26680 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино със сигурност е потривал доволно ръце в последните дни, когато стана ясно, че Пауло Дибала може да стане част от селекцията му за следващия сезон. В последния възможен момент обаче Ювентус е стопирал трансфера на аржентинския ас и ръководството е решило да не продава нападателя, твърди "BBC".

"SkySports" пък информира, че сделката все още не е напълно пропаднала, но е почти невъзможна за осъществяване. Повече информация обаче на този етап няма, въпреки че до скоро изглеждаше, че транферът е сигурен.

Ювентус и Тотнъм бяха договорили сума от 70 милиона евро за Дибала, като единственият проблем бяха преговорите за личните условия на играча. Разликата между исканото от играча и предлаганото от лондончани беше около 3 милиона евро и всеобщото очакване беше двете страни да се договорят до края на трансферния прозорец във Висшата лига, който приключва в 20:00 часа българско време.

Липсата на сделка за Дибала може да означава и край на преговорите между Манчестър Юнайтед и Тотнъм за Кристиан Ериксен (подробности по тази трансферна сага четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички