Белгийски ас: Няма никакво съмнение, че преминавам в Ювентус


Белгийски ас: Няма никакво съмнение, че преминавам в Ювентус
Снимка: Guliver/Getty Images

2943 0

Белгийският национал Аксел Витсел категорично ще премине в селекцията шампиона на Серия А Ювентус. Дефанзвиният халф лично разкри това свое намерение, след като през идното лято договорът му със Зенит (Санкт Петербург) изтича и играчът категорично няма да подпише ново споразумение.

В края на летния трансферен прозорец белгиецът беше пред трансфер при "бианконерите", но в последния момент от руския клуб провалиха сделката, въпреки че двата отбора бяха договорили финансовите параметри, а самият Витсел беше подписал предварителен контракт.

Интересът на Ювентус обаче не е охладнял, като "старата госпожа" ще опита януарска офанзива за халфа. Дори да не се стигне до трансфер през зимата обаче, Витсел ще играе за италианския гранд.

"Винаги е хубаво да чуеш, че отбор като Ювентус не се отказва от теб. За момента не съм питал кога ще се осъществи трансферът ми. Аз само играч и ще видим какво ще стане. Аз ще премина в Ювентус. В това няма никакво съмнение. Само все още не знам кога точно ще се случи това. Дали през януари или през лятото, когато договорът ми изтече", каза Витсел.

Дефанзвиният полузащитник беше основна трансферна цел, след като Пол Погба беше продаден на Манчестър Юнайтед. В негово лице Масимилиано Алегри и неговите съветници виждаха отлична алтернатива на френската звезда. Освен това Витсел би внесъл нужната свежест в тима с оглед на честите контузии, които халфовете получават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички