Алегри призна за конфликта: Дибала се извини и случаят е приключен


Алегри призна за конфликта: Дибала се извини и случаят е приключен
Снимка: Guliver/GettyImages

2340 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е имал проблем с една от звездите си - Пауло Дибала. Двамата с нападателя са конфликтували след мача с Парма в Серия А (3:3), като причина за това е поведението на аржентинеца.

На тренировката преди мача със Сасуоло от 23-ия кръг на първенството играч и треньор са имали разговор на висок тон, заради решението на Дибала да напусне резервната скамейка по време на мача с Парма, преди той да е свършил. Аржентинецът вероятно е постъпил така, след като разбра, че в този двубой, в който бе резерва, няма да запише и една игрова минута. В Италия съобщиха, че Алегри е порицал играча пред всичките му съотборници.

АРЖЕНТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ: ДИБАЛА ПРЕМИНАВА В РЕАЛ СРЕЩУ 180 МИЛИОНА

"Дибала се извини, както се очакваше от такова умно момче като него. Този футболист играе с номер 10, което означава голяма отговорност. Пауло разбра ситуацията, затова случаят е приключен. В мача със Сасуоло може да играе той или Бернардески. Ще избираме между тези двама футболисти", поясни треньорът, цитиран от "Football Italia".

Думите на Алегри обаче не означават, че клубът няма да продаде нападателя. Ето какъв вариант за размяна се готви между Ювентус и Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички