Алегри потвърди: Официалният дебют на Роналдо е срещу Киево


Алегри потвърди: Официалният дебют на Роналдо е срещу Киево
Снимка: Guliver/GettyImages

1974 0

Наставникът на Ювентус Масимилано Алегри даде първата си пресконференция преди старта на сезона в Серия А. В събота "бианконерите" стартират срещу Киево като гост. Той нямаше как и да пропусне темата с Кристиано Роналдо и потвърди, че утре ще е неговият официален дебют. 

"Кристиано Роналдо ще направи дебют за Юве срещу Киево. Мога да потвърдя, че и Шчесни, Киелини, Пянич, Кансело и Алекс Сандро ще започнат от първата минута. Кристиано не е обикновен футболист. Кариерата му е доказателство. Важното обаче е да знаем, че няма да печелим мачове само защото той е част от Юве", коментира Алегри.

"Тази година ще бъде много интересна битката в първенството. В първенството има много топ играчи, а ние имаме най-добрия. Определено укрепихме отбора, но това направиха и нашите съперници. Не бих казал, че този сезон ще бъде по-труден от миналия, но трябва да натиснем спусъка от самото начало. Не може да се каже, че това ще е годината за Шампинска лига, освен ако не се класираме за финала, както го направихме през 2015 и 2017 година, за да се случи ние трябва да работим всеки ден и да печелим нашите мачове".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички