Видал убеждава Байерн да подпише със Санчес


Видал убеждава Байерн да подпише със Санчес

946 0

Артуро Видал се опитва да убеди Байерн (Мюнхен) да подпише със съотборника му в чилийския национален отбор - Алексис Санчес, твърди Sky Sports.

Нападателят на Арсенал се превърна в голмайстор номер 1 в историята на Чили, но бъдещето му на клубно ниво остава неясно. На Санчес му остава още една година при "артилеристите" и отказва да преподпише.

"Ще видим дали Алексис ще подпише с Байерн, не знам още. Познавам го добре, невероятен играч е и нивото ни със сигурност ще се вдигне, ако подпише. Ние вече имаме най-добрите играчи и сме най-добрият отбор в света, но ще видим", заяви Видал пред немския Bild.

През изминалия сезон във Висшата лига, той отбеляза 24 гола, но те не се оказаха достатъчни, за да класират Арсенал в топ 4. Точно и това е една от основните причини, поради които отказва да поднови договора си, тъй като Санчес иска да участва в ШЛ и да се бори за всички възможно трофеи.

Фаворитите за подписа му са Манчестър Сити и Байерн, но "баварците" смятат финансовите му претенции за много високи. Арсен Венгер пък се закани, че няма да го пусне в конкурент от английското първенство, което още повече усложнява ситуацията. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички