ВИЕО: Германия и Испания врътнаха зрелищно реми


ВИЕО: Германия и Испания врътнаха зрелищно реми
Снимка: БГНЕС

1536 0

Два от фаворитите на предстоящото Световно първенство по футбол в Русия - Германия и Испания, завършиха наравно 1:1 в приятелска среща помежду си. Проверката се игра пред повече от 50 000 зрители на "Есприт Арена“ в Дюселдорф.

Гостите откриха резултата още в 6-ата минута чрез Родриго Морено. Нападателят на Валенсия получи изключителен извеждащ пас от Андрес Иниеста, който с едно подаване матира цялата защита на Бундестима. След това, останал очи в очи с Тер Стеген, Морено безпроблемно вкара топката в мрежата за 0:1 в полза на Ла Фурия.

Това попадение обаче по никакъв начин не смути домакините, които веднага се впуснаха в атака. След няколко пропуснати положения, в 35-ата Томас Мюлер възстанови равенството с изключителен гол след удар от близо 25 метра. Нападателят на Байерн Мюнхен получи топката от Кедира пред наказателното поле и с много техничен удар в горния десен ъгъл на Де Хеа изравни.

След почивката отборите продължиха да играят на високи обороти в търсене на победата, но до повече попадения така и не се стигна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички