Треньорът на Байерн похвали позабравен талант


Треньорът на Байерн похвали позабравен талант
Снимка: Иван Йочев

1382 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Нико Ковач, похвали играта на младия футболист на баварците Ренато Санчес. След като изкара неуспешен период под наем във Висшата лига с екипа на Суонзи, португалецът се завърна на Алианц Арена в опит да си спечели място в състава. Въпреки трудностите на 20-годишния талант през последните сезони, Ковач призна, че вярва в качествата на играча.

„Много съм доволен от Ренато, който имаше трудности в Мюнхен. Още от първия ден, в който започнахме работа, забелязах страхотното му отношение. Той е изключително талантлив футболист, който започна малко по малко да се отпуска, коментира хърватският специалист след вчерашната победа с 3:1 над Пари Сен Жермен в контрола от предсезонната подготовка на двата тима. Именно Санчес реализира едно от попаденията на своя тим след страхотно изпълнение на пряк свободен удар.

„На него му нужна повече увереност, за да разкрие на какво е способен. Когато му покажеш, че разтичаш на него и вярваш в качествата му – тогава той прави подобни изпълнения, като този пряк свободен удар, допълни още Ковач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички