Световен шампион с Франция се надява на трансфер, Барса и Байерн следят играча


Световен шампион с Франция се надява на трансфер, Барса и Байерн следят играча
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Защитникът на Щутгарт Бенжамен Павар едва ли ще се задържи дълго в настоящия си тим, поне ако съдим по публичните изяви на неговия агент. Французинът играеше на висота на изминалия Мондиал 2018, а това привлече вниманието на редица колоси на Стария континент.

Агентът на играча Жозеф Моан намекна, че Павар най-вероятно ще напусне тима през лятото, като се изчакват по-добри оферти към неговия клиент: "Дали Бенжамен ще смени клуба през юни? Може и да остане в Щутгарт, въпреки че се надяваме през идните месеци да пристигнат различни оферти."

Интерес към защитника проявяват отборите на Барселона, Байерн Мюнхен и Наполи, като последният изглежда най-близо до подписа на Павар, въпреки че агентът на французина отрече да е имало разговори с ръководството на "малките магаренца".

Междувременно стражът на Реал Сосиедад доказа, че не е направил дузпа срещу Реал Мадрид. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички