Скромното английско момче, което превзема Германия с талант (ВИДЕО)


Скромното английско момче, което превзема Германия с талант (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2016 0

Борусия (Дортмунд) забрави времената, начело с Юрген Клоп, в които "жълто-черните" бяха истински конкурент на Байерн Мюнхен и дори измъкнаха няколко трофея под носа на баварската машина. Много от играчите, които бяха водещи в състава тогава, вече не са в отбора, но въпреки това тимът от Дортмунд тихомълком изгради ново ядро от млади футболисти, които впечатляват от началото на сезона.

Най-впечатляващ обаче е бившият кадър на Манчестър Сити Джейдън Санчо, който до момента не получава нужното внимание, а и необходимото игрово време от началото на сезона в Първа Бундеслига. Но младокът е нагледен пример за това, че всяка една минута на терена е ценна, особено за футболист, който се опитва да се наложи на най-високо равнище.

До момента Борусия Дортмунд е изиграл 4 двубоя, в които Санчо е регистрирал 96 минути. В тях обаче младокът се е отчел с цели 4 асистенции, а "жълто-черните" се превръщат в истинско страшилище на скорост, когато той е с топка в крака.

В двубоя срещу Айнтрахт Франкфурт Борусия изпитваше проблеми в нападение, но с появата на Санчо играта на тима се промени. Той се отчете с решаващата асистенция в мача при гола за 2:1 в полза на "жълто-черните". Той развинти защитата на съперника по дясното крило, а в наказателното поле с брилянтен финт и смяна на посоката елиминира двама. Последва центриране за непокрития Волф, който отбеляза.

Ето и изпълнението на младока, който без да е започвал като титуляр, вече е сред важните футболисти на Борусия:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички