Ще се завърне ли Гуардиола в Байерн? Ето отговора на агента му


Ще се завърне ли Гуардиола в Байерн? Ето отговора на агента му
Снимка: Guliver/GettyImages

1547 0

Хосеп Мария Оробитг, който е агент на Хосеп Гуардиола, коментира слуховете, които пращат мениджъра на Манчестър Сити обратно в Байерн Мюнхен. Баварците са без постоянен треньор, след като се разделиха с Нико Ковач, като името на Гуардиола се спряга доста често за негов заместник.

"Във футбола няма нищо сигурно. Говорих с Пеп миналата сряда и всичко бе същото. Чувства се добре в Манчестър Сити, както и в града. Освен това има договор до юни, 2021 година. Никой, освен пресата, не се е свързвал с мен относно бъдещето му", заяви Оробитг.

Спекулациите в Германия сочат, че именно бившият треньор на тима оглавява списъка на Карл-Хайнц Румениге за наследник на хърватина, който се провали сериозно в опита си да увеличи дистанцията спрямо останалите отбори в Първа Бундеслига и да донесе мечтния триумф в Шампионска лига. Останалите претенденти за поста са Томас Тухел, Ерик Тен Хаг, Маурисио Почетино и Шаби Алонсо. 

От Bild припомнят също и репликата на Гуардиола, когато той напусна Байерн: „Ще се върна в Германия отново – може би като треньор". А как е възможно легенда на Реал да поеме Байерн четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички