Шефът на Мюнхен 1860: Имаме структури като на клуб от III българска лига


Шефът на Мюнхен 1860: Имаме структури като на клуб от III българска лига
Снимка: Guliver/Getty Images

1059 0

Сравнение на гърба на българския футбол реши да направи йорданският богаташ и бос на германския втородивизионен Мюнхен 1860 Хасан Исмаик.

Крупният инвеститор иска да върне “лъвовете” в Бундеслигата, а в смелите му планове попада дори влизане в Шампионската лига. За момента обаче според него клубът се нуждае от ново начало, пише "24 часа".

“Част от парите, които смятам да вложа, ще отидат за структурни промени, за да може работата да тръгне в правилна насока. В момента “Мюнхен 1860” няма структурата на германски втородивизионен клуб, а на клуб от III лига на България”, обяви пред немските медии Исмаик.

Едва ли положението е точно такова, но той явно се е стремял да направи стряскащ паралел. Йорданският бизнесмен иска да строи нов стадион за “лъвовете”. На сбирка с представители на фенските организации той обяви, че е готов първоначално да инвестира 100 млн. евро.

Исмаик вече започна с големите промени, привличайки треньор със солидна визитка. Това е португалецът Витор Перейра, който е водил Порто, Олимпиакос и Фенербахче.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички