Роналдо в Байерн? Баварците отговориха с... патица


Роналдо в Байерн? Баварците отговориха с... патица
Снимка: Twitter

1609 0

Изключително интересен начин намери Байерн Мюнхен, за да информира своите привърженици, че няма шанс Кристиано Роналдо да се озове на "Алианц Арена".

В профила на клуба в Twitter се появи пост на червен гумен паток с емблемата на баварците, чрез който "ФК Холивуд" демонстрира, че информациите за предстоящ трансфер са неверни.

На сайта пък излезе позиция на тима, както и изказване на Карл Хайнц Румениге, в което той нарече новината на "Gazetto dello Sport" "фантазия".

"Всеки ден има слухове за Байерн, независимо дали става въпрос за вестници, социални медии или просто празни приказки. Дигиталните технология водят до бързото разпространение на тези истории, но това просто не е вярно.

За наше удобство в Германия думата "патица" на немски означава и измама, така че днес ви представяме "измамата на деня". Италианският вестник "Gazetto Dello Sport" информира, че Байерн иска да привлече Кристиано Роналдо. Благодарение на тази публикация, новината беше разпространена по много медии, а Карл Хайнд Румениге има да каже следното:

Свикнали сме с тези спекулации, особено през месеците на трансферен прозорец. Обикновено не коментираме, но в случая се налага - Този слух няма никаква основа и е просто нечия фантазия", пише в официалната позиция на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички