Обамеянг подчерта: Искам да напусна Борусия през лятото


Обамеянг подчерта: Искам да напусна Борусия през лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

2674 0

"Ако искам да се издигна до следващото ниво в моята кариера, мисля, че трябва да напусна през лятото", изненадващо обяви Пиер Емерик Обамеянг пред френското "Radio Monte Carlo". Думите на нападателя са цитирани от английския таблоид "Daily Mail".

Изненадващо директното признание на нападателя идва само няколко дни след отпадането на Габон от турнира Купата на африканските нации. Отдавна е ясно, че той иска да напусне "Сигнал Идуна Парк", но досега не беше говорил толкова директно и свободно за напускане.

"Реал Мадрид продължава да е моята мечта, но има прекалено много шум по темата", допълни основният голмайстор на Борусия (Дортмунд).

По-рано през месеца той коментира темата с бъдещето си и пред Bild. "Обичам времето, прекарано в Дортмунд, но не мога да кажа дали ще съм тук още 2, 5 или 10 години. Възможно е някой отбор да постигне договорка с Борусия и през юни да напусна.

Когато си амбициозен, искаш да пробваш и други предизвикателства. Понякога е трудно да говоря за това. Някои играчи просто предпочитат да напуснат, за да търсят нещо различно. Надявам се да ме разберат какво имам предивд", каза тогава Обамеянг.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички