Момиче преживя сексуалeн тормоз по време на мач в Бундеслигата


Момиче преживя сексуалeн тормоз по време на мач в Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

3768 0

22-годишно момиче се оплака от сексуален тормоз срещу нея от страна на мъж, докато са били на трибуните по време на мача между съставите на Шалке и Нюрнберг през уикенда, завършил с победа за домакините.

Жената е подала жалба до полицията, като е разкрила, че е станала жертва на жестоко унижение. Мъжът на няколко пъти докосвал момичето, опипвал я, а освен това се опитал да разкопчае сутиена й. 

Вследствие на това жената се опитала да се обади на един от стюардите за съдействие, а по нейни думи той й отвърнал: "Отивай си вкъщи и гледай по телевизора тогава". Полицията веднага се е задействала, като търси както мъжа, така и въпросния стюард. 

От ръководството на Шалке заявиха, че осъждат остро подобни прояви и са организирали вътрешно разследване, като работят в тясно сътрудничество с полицията по случая. Самоличностите на мъжа и стюарда все още не са изяснени. 

Междувременно стана ясно, че ръководството на Реал Мадрид следи двама от най-талантливите младежи на Бундеслигата. Кои са те и повече подробности може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички