Льов след жребия: Определено съм притеснен


Льов след жребия: Определено съм притеснен

1506 0

Селекционерът на световния шампион Германия Йоаким Льов прие спокойно жребия за груповата фаза на Мондиала в Русия догодина. Играчите на Бундестима попаднаха в група F, където са още отборите на Мексико, Швеция и Корея.

„Определено не съм притеснен, заяви Льов пред немската телевизия ZDF. Познаваме играта на Мексико от турнира за Купата на конфедерациите, наясно сме и с качествата на Швеция, който е другият европейски отбор в групата. Единственият тим, за който знаем по-малко е този на Корея.

Германия безспорно е един от големите фаворити в Русия, като тимът ще опита да защити титлата си от 2014. За последно подобно постижение записа националният отбор на Бразилия с Пеле в състава си през далечната 1962 година. „Останалите държави ни следяха отблизо през последните няколко години и мога да кажа, че вече виждам сериозен прогрес при тях, а освен това разполагат и със страхотни играчи. Определено ни очаква вълнуващо Световно първенство“, коментира още селекционерът на Бундестима. Немците ще започнат защитата на титлата си на 17 юни със сблъсък с Мексико, който ще се играе на стадион „Лужники“ в Москва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички