Льов обясни защо не повика Тер Щеген в националния отбор


Льов обясни защо не повика Тер Щеген в националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

2040 0

Селекционерът на Германия Йоахим Льов обясни защо не е повикал в отбора титулярния страж на Барселона Марк-Андре тер Щеген за мачовете с Русия и Холандия. Оказа се, че вратарят има проблеми с рамото.

"Тер Щеген се представя страхотно в Барселона от дълго време, но той имаше проблеми с рамото. Ние обсъдихме това. Той се нуждае от няколко дни почивка, сезонът ще бъде дълъг", обясни Льов, който вчера обяви състава си за двата мача.

ТЕР ЩЕГЕН СТАНА ПЪРВИЯТ ВРАТАР В ЛА ЛИГА БЕЗ ЗАГУБА В 39 МАЧА

Наскоро германската легенда Лотар Матеус заяви, че според него титулярен страж на Германия не трябва да е Мануел Нойер, а именно Тер Щеген. "В момента Нойер не е във формата, която показваше преди сериозната контузия. Той няма същата увереност и не показва играта, заради която четири пъти бе признат за най-добър вратар в света. Тер Щеген от години демонстрира футбол от световно ниво в Барселона. Мисля, че е заслужил своя шанс да играе във важните мачове от първата минута, дори и Нойер да е на разположение", коментира Матеус.

Вчера пък стражът на Ливърпул и Бразилия Алисон Бекер сложи Тер Щеген сред двамата най-добри на този пост в света към момента. Кой е другият - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички