Лука Йович не е изкушен от Барселона, но отива ли в Реал?


Лука Йович не е изкушен от Барселона, но отива ли в Реал?
Снимка: Getty Images/Guliver

2327 0

Милан - бащата на нападателя на Айнтрахт Франкфурт, Лука Йович, заяви, че и през следващия сезон синът му ще остане в немксия тим. 21-годишният сръбски голмайстор е спряган с трансфер в редица водещи европейски клубове, като основни фаворити са Барселона и Реал Мадрид.

"Лука получи предложения за трансфер, включително и от Барселона, но не е заинтригуван. Той не е сигурен дали ще бъде титуляр там – неговото желание е да достигне до Шампионска лига с Айнтрахт и да остане в клуба. Той дойде при мен преди няколко дни и каза „Татко, не става въпрос за парите, искам да играя редовно футбол. Той е много близък приятел с останалите млади играчи в отбора“, заяви бащата на Йович пред "Bild".

Франкфурт е на път да завърши в топ 4 в Бундеслигата, което ще им осигури класиране за Шампионска лига през следващия сезон. Самият Йович заяви, че е съгласен да остане в клуба, ако той си осигури участие в най-престижния европейски клубен турнир през следващата кампания. „Бих искал да остана тук и през следващия сезон. Ако достигнем до Шампионската лига, ще бъде трудно да се разделя с Айнтрахт“, разкри той за Билд по-рано през сезона.

Въпреки че технически Йович е под наем в Айнтрахт от Бенфика, Франкфурт потвърди през март, че има опцията да го закупи за постоянно през лятото, а ако решат да го продадат и те, то биха излезли на сериозна печалба. През настоящата кампания има 24 гола за Айтрахт във всички турнири и класира тима за четвъртфиналите в Лига Европа.

Съвсем наскоро се появи информация в Германия, че от Реал са се разбрали вече с играча - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички