Ковач посочи причините за изядения пердах и обяви бои ли се за поста си


Ковач посочи причините за изядения пердах и обяви бои ли се за поста си

1353 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач коментира разгромното поражение в мача срещу Борусия Мьонхенгладбах. "Баварците" показаха безидейна игра и отнесоха пердах с 3:0 на своя "Алианц Арена". Тимът на Ковач има 13 точки след 7 кръга в Бундеслигата и е едва на пето място в класирането. Борусия е на второ.

"Имам няколко думи по адрес на отбора, които трябва да си останат в кабинета ми. Допуснахме твърде много индивидуални грешки. Както има добри, така има и лоши времена. Всички се стараха, но не успяхме да се съберем. Трябва да бъдем сплотени с или без топката. Но те нанесоха три удара към вратата и вкараха три гола", анализира хърватинът, цитиран от "Kicker".

ВИДЕО: БАЙЕРН ЗАГУБИ ПЪРВИ ТОЧКИ ЗА СЕЗОНА В БУНДЕСЛИГАТА

"Притеснявам ли се за работата си? Не мога да отговоря на този въпрос. Зная, че в Байерн всичко не е така, както в другите клубове. Играхме добре в седем мача и лошо в четири. По-рано показахме, че можем да играем добре. Уверен съм, че ще можем да се върнем към добрите си игри", допълни Ковач.

"Познавам Бундеслигата. Продължавам да предполагам, че имам подкрепата на клуба, която имах след първите мачове. Разбира се, аз трябва да кажа някои неща на отбора, но това са вътрешни неща. Промените, които трябва да се направят, лежат върху мен и аз ще се заема с тях по време на паузата за националните отбори", завърши хърватският треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички