Клоп за случилото се в Дортмунд: Всеки може да си представи колко труден момент бе това за мен


Клоп за случилото се в Дортмунд: Всеки може да си представи колко труден момент бе това за мен
Снимка: Guliver/GettyImages

1237 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че му е било трдуно, когато е научил за атаката срещу автобуса на бившия му тим Борусия (Дортмунд).

"Не мисля, че е толкова важно какво ще кажа аз. Всеки може да си представи колко труден момент бе това за мен. Не знам колко пъти съм в хотела с отбора на Борусия. Познавам много добре пътя до стадиона. Много мои приятели бяха в автобуса. Бях истински разтревожен, уплашен за тях. Не исках да притеснявам никого с глупави въпроси и за това чаках новините заедно с останалия свят", заяви Клоп.

Според него, ако някой от работещите в УЕФА, решили да пренасрочат двубоя, са били в автобуса, то в никакъв случай нямаше да бъде насрочен за след толкова малко време. 

"Мога да разбера и двете страни. Трудно е да се намери нова дата, но всеки би могъл да разбере, ако не можеш да изиграеш този мач. Бях много горд с Борусия. Играчите се опитаха да дадат най-доброто от себе си. Видях лицата на бившите си футболисти и прочетох шока в техните очи. За тях беше много, много трудно. За да се справиш с това, е нужно време. Сигурен съм, че тези, които взеха решението за преиграването, нямаше да могат да изиграят този мач, ако бяха в автобуса", допълни още специалистът, който прекара 8 години на "Сигнал Идуна Парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички