Кейта демонстрира, че иска да напусне РБ Лайпциг, бие се на тренировка (ВИДЕО)


Кейта демонстрира, че иска да напусне РБ Лайпциг, бие се на тренировка (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1998 0

Германското издание "Kicker" информира, че по време на днешната тренировка на РБ Лайпциг се е случила грозна сцена, а главно действащо лице е трансферната цел на Ливърпул Наби Кейта. В последно време се спекулира, че 22-годишният халф ще премине в Ливърпул, след като самият футболист последва част от играчите на Юрген Клоп в социалната мрежа Instagram, а офертите на Ливърпул към клуба му не спират.

Изданието твърди, че Кейта иска да продължи кариерата си на Острова, но ръководството на РБ Лайпциг няма намерение да се разделя с него. Днешният инцидент пък е поредното доказателство за това, тъй като по този начин халфът може да бъде прогонен от клуба.

По време на двуразова тренировка днес, Кейта е влезнал остро на съотборника си Диего Деме, като след това е имало и сериозно спречкване между халфа и останалите му съотборници, които са започнали да го блъскат. Последствията от единоборството пък са, че Деме не е успял сам да напусне терена, като е имал нужда от лекарска намеса, но се разминал само с натъртено коляно. Във видеото обаче се вижда, че Кейта е провокиран след грубо нарушение от Деме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички