Изпълнителният директор в Байерн Мюнхен преподписа за още 2 години


Изпълнителният директор в Байерн Мюнхен преподписа за още 2 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1009 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге удължи своя договор с клуба за още две години, съобщава официалния сайт на баварците. Настоящето споразумение между двете страни изтичаше на 31 декември 2019, а новото е до 31.12.2021 година. Така засега отпада вариантът Кале скоро да замени Ули Хьонес като президент, каквито информации имаше.

"Аз и останалите членове от борда на директорите сме много доволни, че се споразумяхме за нов договор с Румениге. През последните 16 години той показа безспорните си качества за този пост и сме сигурни, че той е правилният човек за Байерн", заяви президентът на немския шампион Ули Хьонес.

"Искам да благодаря на всички членове на борда и специално на президента Хьонес за доверието, което ми гласуват. Заемам поста на изпълнителен директор от 2002 г. и заедно успяхме да превърнем Байерн Мюнхен в спортна и финансова сила. За това искам да благодаря на всички мои колеги и наши служители. Нашата основна цел е да продължаваме да се развиваме и да останем един от най-успешните клубове в европейския футбол", отбеляза германецът.

В последните дни пък излезе информация, че защитник на Байерн Мюнхен иска да напусне и да заиграе във Висшата лига - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички