Играч на Байерн се притеснява, че отборът не е достатъчно силен


Играч на Байерн се притеснява, че отборът не е достатъчно силен
Снимка: Getty Images/Guliver

1059 0

Немският национал Йошуа Кимих иска ръководството на тима да привлече нови играчи в Байерн Мюнхен през зимата. В състава на „баварците“ има доста играчи, които страдат от контузии, като Серж Набри стана поредният футболист с травма в тима, след като получи контузия на ахилеса по време на предсезонната подготовка в Доха през уикенда. Набри се присъедини към Роберт Левандовски и Кингсли Коман, които също са в списъка с отсъстващи.

Наставникът на Байерн Ханзи Флик заяви, че иска да добави нови попълнения към отбора, докато бранителят Кимих смята, че това е от ключово значение за развитието на сезона им. „На тренировъчния лагер в Доха се вижда, че сме 12-13 професионалисти, а останалите играчи са юноши на тима. Списъка с млади играчи беше пълен, а ситуацията не беше такава по време на първата ми година в клуба. Може да се наложи да играем в три турнира до края на сезона и загубихме много важни играчи, затова се нуждаем от повече футболисти, които са здрави. Имаме много контузени играчи. Набри не може да тренира, Левандовски и Коман се връщат скоро“ каза Йошуа Кимих.

Шампионите Байерн Мюнхен изостават на 4 точки от първата позиция в Бундеслигата и подновяват битката за титлата на 19-ти януари срещу Херта Берлин. А ето кой бранител желаят Байерн в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички