Хьонес намекна за скорошно уволнение на Нико Ковач


Хьонес намекна за скорошно уволнение на Нико Ковач
Снимка: Getty Images / Guliver

1103 0

Изглежда в Байерн Мюнхен най-накрая са взели решение за треньорска смяна. За това намекна президентът на германския гранд Ули Хьонес след равенството 3:3 с Фортуна Дюселдорф в Първа Бундеслига. "Баварците" се сринаха на петото място в класирането и изостават с 9 точки от върха.

"Беше труден ден за нас. Трябва да разговаряме с отбора. Във вторник в мача с Бенфика наш треньор със сигурност ще бъде Нико Ковач. След това ще анализираме всичко вътре в отбора. Играчите трябва да си зададат въпроси. Футболът, който показа тимът беше много блед", заяви Хьонес, цитиран от официалния профил на клуба в Туитър.

АС НА БАЙЕРН: ДОБРИ СМЕ, НО СМЕ СТАРИЧКИ

"Към днешния ден уволнението на Ковач не се обсъжда. Към настоящия момент. Случилото се днес (бел. ред. вчера) е недопустимо", казва още Хьонес.

Междувременно и германският национален отбор е в голяма криза и виновник за това се оказа бившият треньор на "баварците" Хосеп Гуардиола. Вижте тук защо и кой го обвини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички