Хави Мартинес: Отиваме в Дортмунд, за да вземем три точки


Хави Мартинес: Отиваме в Дортмунд, за да вземем три точки
Снимка: Guliver/GettyImages

710 0

Дефанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Хави Мартинес защити треньора на баварците Нико Ковач и заяви, че отборът ще търси победата срещу Борусия Дортмунд. В събота двата отбора излизат един срещу друг в голямото дерби на кръга в Германия.

"Заставаме зад треньора (Нико Ковач) и това няма да се промени. Както влязохме в последните ни няколко мача, така и влизаме в мача с Дортмунд. Отиваме в Дортмунд да покажем добра игра и да вземем всичките три точки", сподели Хави.

Друг полузащитник на баварците, Леон Горецка, е на мнение, че Борусия няма да има интерес да диктува темпото на игра в мача. Именно поради тази причина бившият халф на Шалке смята, че Байерн трябва да притисне състава на "жълто-черните".

Мачът между двата отбора започва в 19:30 часа, като всеки, който има интерес, може да проследи сблъсъка НА ЖИВО в SportLive.bg. Междувременно "Football Leaks" направи интересни разкрития срещу Хосеп Гуардиола по време на неговия престой на "Алианц Арена". Вижте сензационните разкрития в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички