Хамес ще се възстановява в Мадрид и отново започнаха спекулациите за Реал


Хамес ще се възстановява в Мадрид и отново започнаха спекулациите за Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1348 0

Футболистът на Байерн Мюнхен Хамес Родригес се очаква да е аут от терените за около месец и половина заради контузия, която получи по време на тренировка във вторник. Поради тази причина колумбиецът е отлетял за Мадрид, където да ускори своето възстановяване. 

Колумбийският национал е под наем при баварците от Реал Мадрид, а Хамес е поискал да се лекува при Хуакин Хуан, когото познава от престоя си на "Бернабеу". Хамес обича Мадрид и това не е първият път, в който се завръща там. През лятото на 2017 година дори почива там няколко седмици. 

Поредното му завръщане там обаче веднага даде повод за нови спекулации относно Реал Мадрид. По-рано през седмицата немското издание Kicker информира, че Байерн не смята да откупи Хамес, което още повече засили слуховете, че може отново да играе в "белия балет". Хамес освен това се възхищава на работата на Сантиаго Солари, а и феновете таят топли чуства към него, така че вариантът му за завръщане не е изключен. Договорът на футболиста с Реал е до лятото на 2021 година. 

Според медиите в Германия Хамес е в конфликт с треньора на баварците - Нико Ковач. Ето какво разкриха немските медии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички