Хамес е взел решение за своето бъдеще и то не е свързано с Байерн


Хамес е взел решение за своето бъдеще и то не е свързано с Байерн
Снимка: Guliver/GettyImages

2443 0

Хамес Родригес вече е взел решение за своето бъдеще. Колумбийският национал не иска да остане в Байерн (Мюнхен), където играе под наем от Реал Мадрид в последните близо 2 години. В последно време се появиха информации, че той ще иска да остане при баварците, тъй като все по-често попада в стартовия състав. Това обаче не е вярно, пише Marca.

Отпадането на Байерн от Ливърпул в Шампионска лига слага началото на подновяването на състава на немския клуб, но това не означава, че  заХамес това е от значение. Вече наближава краят на наема от "белия балет", но до този момент от баварския клуб не са показали, че имат намерение да платят 42 млн. евро за играча. Според информацията обаче лично Карл-Хайнз Румениге иска Хамес да остане и затова намира място в титулярния състав.

Желанието на футболиста е друго. Той иска да говори лично с президента на Реал - Флорентино Перес, за да се убеди дали има място в отбора, тъй като по време на първия престой Зидан никак не разчиташе на него. Ако се убеди, че отново не е желан тогава ще поиска трансфер. Ювентус и Наполи са сред основните кандидати за подписа му.

А какво сподели бащата на Хамес и къде може според него да играе синът му - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички